Moods definition av hårlängder

Utväxt är 1 cm från hårbotten
Kort hår är upp till 5 cm
Mellanlångt hår är strax nedanför hårfästet i nacken
Halvlångt hår är ner till toppen av axlarna
Långt hår är nedanför axlarna

Hårfärgförändring

Med färgförändring menar vi alla färgförändrande behandlingar. Ex. toning, oxidationsfärg, blekning, slingor, foliepaket mm.

Inpackning

Att unna sig en inpackning på salong ibland är inte bara nyttigt för håret, utan även en njutning för själen. Vi börjar med att ställa en diagnos på din hårkvalitet och därefter blandar vi till en inpackning som passar just dig. Efter att vi har applicerat den i ditt hår tillsätter vi värme. När processen är klar avslutar vi med en skön skalpmassage. Håret har fått en vitaminkick och du med.

Philip B behandling

Imperial shampoo "Russian Amber" är ungdomens källa för håret! Uppbyggande schampo för alla hårtyper, ger kemiskt skadat hår ungdomligt utseende, känsla och utstrålning från allra första tvätten. Det skyddar ditt hår och hårfärg med L-aminosyror som läker och stärker håret på cellnivå. Hårets elasticitet och glans återställs snabbt. Schampot innehåller ovanligt höga nivåer av pantenol (vitamin B5), som tillsammans med katalysatorn finantriolom tillåter fukt att penetrera djupt in i varje hårstår. Kamomill, druvkärnor, nässlor, tistel och salvia fyller ditt hår med skönhet. Sheasmör ger viktlös finish efter den perfekta fuktåtergivningen. Samtidigt har schampot en påkostad, lyxig och förförande doft. Använd genom att applicera schampo på vått hår och hårbotten. Arbeta upp skummet, applicera sedan i håret genom att dra fingrarna genom topparna. För maximal effekt, låt verka i tre till fem minuter.

30 min fredagsstyling

Varför inte skämma bort dig en fredag innan du går bort för kvällen? Vi fixar håret!
Kontakta oss för mer info.

Rakpermanent med plattång

Behandlingen avlägsnar oönskade lockar. Håret skyddas under hela behandlingen och genomförs med plattång som gör håret helt rakt och slätt.
Kontakta oss för mer info.

Shellack

Shellack är den nya trenden för att lacka naglarna. Lacket härdas i UV-ljus, vilket gör att det är helt torrt då härdningen slutförts. Den ger hög glans och lång hållbarhet (ca 2-3 veckor). Fyra färger finns tillgängliga. Se vårt galleri för färgexemplar.
Behandlingen tar ca 30min.